UNIVERSITEIT MAASTRICHT, MERLN institute

Kantoorrenovatie 750m2, Realisatie april 2015

Het concept ‘Progress by connection’ is gebaseerd op activity based working. Afhankelijk van de activiteit kan gekozen worden voor een daarbij passende werkplek. Daartoe is het standaard kantoor met een kern in het midden en een gang met een- en tweepersoonskamers opengebroken tot één grote open ruimte. Deze ruimte is - geïnspireerd op het biomedisch onderzoek met celstructuren - ingericht naar de diverse soorten werkvelden: bureauwerkplekken, open overlegplekken, besloten overlegplekken en concentratiewerkplekken. Een interieurconcept waar medewerkers elkaar ontmoeten en inspireren, en dat zich zelfs op de belangstelling van Koning Willem-Alexander mocht verheugen.

Interieur Plus Collectief samenwerking met Helene Mulder en Gabriëlle Nieuwland

Zie publicatie in de Observant

Zoutmanstraat 50

2806 XD Gouda

0182 504 227 - 06 524 057 05

Facebook Twitter Linkedin